CRE8

Hi! Here is Our Latest News

Полудневно обучение “Ефективна комуникация и мотивация за мениджъри”

ЗА ТРЕНИНГА:

Мотивация. Отговорност. Резултати. Ангажираност. Удовлетворение. Смисъл.

– Какво ви е необходимо, за да постигнете всичко това с вашите екипи?
– Нужно ли е да имате “всички отговори”, за да бъдете добър мениджър?
– Как да въвличате хората от вашите екипи и едновременно с това, да си осигурявате време за стратегическо мислене и планиране?

Има само един начин да подобрите екипите си. И това е като подобрите техните мениджъри. Това е най-бързият, ефективен и практичен начин за повишаване на общото качество на работата във всяка фирма.

В този тренинг ще ви се представят практически инструменти и ще си тръгнете с ясна представа какво да промените в себе си като мениджър, за да постигнете по-добри резултати в работата:

– за да си освободите време за съществените неща, в които бихте имали най-голямо въздействие и които изпълват със смисъл вашата бизнес роля;
– за да ангажирате хората си за постигането на високи резултати, като ги подкрепяте и стимулирате да разгръщат собствения си потенциал и да дават най-доброто от себе си във всеки един момент;

Всички участници в обучението ще получат и новата книга “Студен душ за мендижъри” на място в залата

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ?

Тренингът е подходящ за мениджъри на екипи.

КАК ЩЕ ПРОТЕЧЕ?

Тренингът ще бъде изцяло практически. С реални казуси и с реални решения за хората в групата, за повишаване ефективността на комуникацията в екипите, както и повишаване на ангажираността и мотивацията в работата.

ЗА ВОДЕЩИЯ: 

Пламен Петров е управляващ партньор в Екуинокс Партнърс ООД. С над 20 години опит в управлението на процеси и екипи. В последните години на корпоративната си кариера работи за IBM, където и инициира първата вътрешна коучинг инициатива за България.

Има MBA от City University оf Seattle и е завършил програмата на Маршал Голдсмит “Stakeholder Centered Coaching”.

Води лидерски програми за развитие на ръководители на екипи за клиенти като Google, HP, CEZ, ABB, Latecoere, Strypes, Naxex Technological Development, Nevexis, A Data Pro, Advent, Tymbark Bulgaria, Каменица, Каолин АД и много други.

Създател на популярния подкаст “Сутрешно предаване за мениджъри”, в който представя много теми от мениджърската практика и провокира слушателите да погледнат към себе си и да станат по-добри лидери.

Повече за него и работата му може да научите тук:

http://www.equinox-partners.bg/team.html

https://www.linkedin.com/in/plamenpetrovmba/

КОГА: 26.11.2019 (вторник), от 10.00 до 13.00ч.
КЪДЕ: Cre8 Home of Talents
ТАКСА: 89 лв (с включено ДДС)

 

Share this post

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *