CRE8

Hi! Here is Our Latest News

Хората на CRE8: Люк от другия край на света

Той беше един от първите ни посетители и избра нашето коуъркинг пространство за своето място в София

Кой си ти?

Люк Мак, от Сидни Австралия.

Какво правиш в София?

Пътувах, учих и работих в Източна Европа през последните 6 месеца. България е моята финална спирка преди да отлетя на юг за зимата. В София прекарвам дните си работейки за Global Hobo, пиша и за сайта си. Използвам вечерите, за да науча повече за храната и виното тук.

Кои са предимствата и недостатъците на това да бъдеш дигитален номад?

Дигиталните номади са котки, не кучета. Ти си самотен ловец, а не част от стадото. Това е и хубаво и лошо: хубаво е да си независим, гъвкав и сам да си си шеф. От друга страна, може да се окаже самотно начинание и да имамш нужда от някого, с когото да работиш и да се забавляваш.

Защо би препоръчал Cre8 Coworking Hub?

Аз съм по-скоро тип куче, отколкото тип котка (както може да видите от уебсайта ми). Ако работите от чужбина или от собствената си държава, споделените работни пространства са местата, където може да намерите „себеподобни“. В допълнение на хубавото ново място и любезните домакини, имате всички необходими съставки, за да сте продуктивни – бърз интернет, централна локация, кафе, тераса и много естествена светлина.

Какво ти харесва в българският начин на живот?

Хората са много дружелюбни, стандартът на живот не е скъп, може да се пътува лесно, храната е невероятна, а жените много красиви – какво може да не ви хареса?

Share this post

You may also like

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *