CRE8

Hi! Here is Our Latest News

SAVE THE DATE: Коледни събития в Cre8 Coworking Hub

Ако все още търсите различно и „хюгаво“ пространство, където да изпиете по чаша вино с колеги, клиенти и партньори, спрете с търсенето и прочетете това!

Обикновен есенен ден. Шофираш на път за работа и изведнъж по радиото рязко зазвънява гласът на Селин Дион, която жизнерадостно припява Feliz Navidad. Секунди на ступор и недоумение – къде кога и как се изнизаха дните от лятната ти отпуска досега? Не беше ли вчера денят, в който лежа на някой южен плаж с мохито в ръка? Ами не, не беше тогава… И тогава умът превключва на други, далеч „по-къси“ вълни от тези на радиото, по което звучи коледната музика. Какви подаръци да купувам, къде ще празнувам на Нова Година и къде ще ни е фирменото коледно събитие? Можем да дадем идеи и по първите две точки, но най-полезни сме за третата. В Cre8 Coworking Hub, нямаме амбициите да се превръщаме в парти плейс, но пък може да ви предложим нещо много уютно, стилно и артистично ако искате да отпразнувате с колеги, клиенти и партньори финалът на една успешна година.

Това, което трябва да знаеш е, че нашето предложение Cre8tive Christmas Events е точно за теб ако искаш да се насладиш на хубаво питие в предпочитана компания. Ние ви даваме пространството си, заредено с празничен вайб и музика, а вие се наслаждавате на вечерта! Имаш въпроси? Ние така предположихме:

За колко човека е подходящо пространството?

Тъй като говорим за събитие тип коктейл, 50 човека ще се чувстват перфектно в Cre8 Coworking Hub.

Кога можем го наемем?

Всяка свободна дата в календара ни до 21 декември. Вече започнаха да се запълват, така че побързайте. Cre8tive Christmas Events се случват вечерите между 19.00 и 23.00.

Освен пространството и музиката, какво друго?

Добавяте необходимите липсващи съставки без колебание! В зависимост от вашите нужди, ще ви предложим питие, кетъринг и допълнително техническо оборудване (ако искате да презентирате например).

Колко струва и как да запазите залата?

За повече информация относно цената, запазването на пространството и организирането на събитието, пишете на office@cre8.bg или се обадете на телефон 0888333097.

You may also like

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *