CRE8

Hi! Here is Our Latest News

Епохата на фрилансърите и новият начин на работа

Една необратима тенденция в начина на живот и работа на хората се зароди през последните години. Ставаме свидетели на това как все повече хора предприемат пълна кариерна промяна като напускат своята сигурна работа в корпоративния свят, започват свой собствен бизнес или започват да работят на свободна практика. Каква е причината за това и защо толкова много хора решават да станат фрилансъри.

Предистория на пробуждането
Голяма част от представителите на корпоративния свят все още не могат да разберат гледната точка, мотивацията и начина на живот на хората на свободна практика. Много често, те все още се възприемат от останалата част от обществото като безразсъдни романтици, които просто вярват в по-доброто бъдеще, свободата и спокойствието. С две думи, не ги приемат насериозно. Не е ли обаче това, което всяко човешко същество наистина желае, да може да има изобилие от щастие, удовлетвореност и хармония? Замислите се за всички онези хора, които всяка сутрин се събуждат в 7 и отиват в офиса. Пият кафе и започват да си мислят за обедната почивка. Връщат се и чакат часовника да превърти стрелките до 5 часа, за да могат да се приберат отново вкъщи. Животът на голяма част от тези хора е безкраен график от постоянно повтарящи се задачи и мечти за ваканцията, с която ще избягат от монотония работен свят. Това, което се случва с някои оттях е, че в един момент те разбират, че животът не е безкрайно и монотонно чакане да дойде викенда или да дойде ваканцията. Животът може да бъде нещо повече от просто работа и печелене на пари.

Новите хора и новото време
Новата епоха се ражда, за да трансформира света и да го превърне в по-добро място. Всички хора, които бягат от корпоративния свят, искат да да имат повече духовност в живота си, да създадат комфортна стабилност, връзка със себе си и спокойствие. Тези хора превръщат мечтите си в реалност. Умът и духът им се събуждат. Те искат да обединят обществото чрез разбиране, съпричастност и любов. Тези хора са строителите на новия начин на живот и работа.

Новият начин на работа
Повечето фрилансъри избират да прегърнат мечтата си и да бъдат промяната в света, да вършат работата си със страст и всеотдайност. Правейки това, което им носи щастие. Това е пробуждането на духа. Забележете, откъде искат да работят всички фрилансъри. В спокойна обстановка, някъде извън затворени помещения, близо до природата. Не е изненада, че най-предпочитаните страни за фрилансърите са Индонезия, Малайзия или Тайланд. Защото това са все места, които освен красивата природа и достъпния стандарт на живот, преливат от позитивна енергия, която ги вдъхновява и зарежда с нови идеи.

Фрилансърите са хора със свободен дух, които разбират живота по различен начин. За тях той е повече от това да работиш от 9 до 5. За тях живота е белязан от търсенето на смисъл, кауза и свобода. Те са хората, които се пробуждат за себе си и за света около тях и които могат да дадат на останалите нотка вдъхновение за промяна и успех.

You may also like

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *