CRE8

Hi! Here is Our Latest News

Как да изградите силен личен бранд в онлайн пространството

Личният бранд е всичко, което хората асоциират с вас, когато някой спомене името ви.

В ерата на дигиталните комуникации, когато всеки човек е медия, всяка ваша изява, публикация или реакция има отражение върху начина, по който ви възприемат околните. В обучението за Управление на личния бранд в дигиталната ера ще се фокусираме именно върху същността на личния бранд и неговото изграждане. Ще коментираме кои са задължителните канали и платформи, в които да се позиционирате и как да управлявате присъствието си по най-ефективния начин. Обучението е насочено към професионалисти, работещи на свободна практика, предприемачи и собственици на бизнес, които искат да направят услугите и продуктите си разпознаваеми, да привлекат нови клиенти и да развиват бизнеса си.

Личният бранд е абсолютна необходимост, когато става дума за привличане на бъдещи клиенти и последователи. Защото да сте добър в това, което правите, не е достатъчно. Трябва правилните хора да го разберат и то по подходящия начин.

Достигането до тях може да е трудно, ако разчитате на случайността. Всички са онлайн в нашето съвремие, ето защо можете лесно да изградите доверие и дългосрочно партньорство, когато имате силно присъствие в онлайн пространството. Но не просто да присъствате, а да покажете по най-добрия начин, как можете да отговорите на нуждите на вашите потенциални клиенти и защо да се доверят именно на нас.

Днес е времето, в което личния бранд е най-голямото ви конкурентно предимство, което ще ви помогне да се отличите.

Ще се запознаете с предимствата на социалните медии и онлайн пространството и как да ги използвате успешно, за да станете разпознаваеми и да достигате до по-широки аудитории. Ще обърнем внимание на изграждането и поддържането на професионален блог – защо това е от ключово значение и как ще ви помогне да продавате услугите си. Не на последно място ще се спрем на някои специфични инструменти, които да включите в стратегията си и чрез тях да управлявате по-успешно комуникацията към ключовите си аудитории.

В това практическо обучение ще научите как да изградите ефективен личен бранд в онлайн пространството, който да наложи името ви сред таргет аудиторията ви. Това от своя страна ще ви помогне да продавате услугите си по-добре.

В първата част ще си говорим за:

  • Какво е личен брандинг и защо е важен за бизнеса ви
  • Дизайн на личния бранд
  • Как да определите таргет аудиторията си и да достигнете до нея
  • Как да изградите онлайн присъствието си? В кои канали трябва да присъствате.

Втората част ще дадем отговор на въпроси като:

  • Как да използваме социалните мрежи (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube), за да популяризираме себе си и бизнеса си?
  • Как да си създавате ангажиращо съдържание, което продава?
  • Какво е маркетинг на съдържанието и как да го използваме (уебсайт, блог)

За обучителите:

Боряна Нешева

Боряна е дипломиран журналист и магистър Бизнес комуникации. Започва кариерата си във водещия финансов ежедневник „Пари“. В продължение на няколко години отразява темите мадиен и рекламен бизнес, образование и кариера, култура и свободно време. Има дългогодишен опит в областта на вътрешните комуникации, изграждането на работодателска марка, дизайн и провеждане на обученията, натрупан съвместно с екипа на най-голямата банка в България. Притежава международен опит в разработването и прилагането на програми за развитие на ключови служители, управление на различията и повишаване на ангажираността. От близо година вече е в сферата на предприемачеството – тя е един от създателите на Cre8 Coworking Hub и негов основен „двигател“. Боряна ще ви даде практически насоки за това как да изградите и поддържате своя личен бранд, как да създадете интересен и ангажиращ блог, какви визуални и изразни средства е добре да използвате, когато промотирате себе си онлайн и какви безплатни инструменти и източници може да ползвате.

Диляна Красимирова

Диляна е PR & Social Media Expert, която има над 10 години опит в дигиталните комуникации и социалните мрежи. Тя е работила за едни от най-големите PR и Маркетинг агенции у нас, за редица световни брандове. Тя ще ви запознае с инструментите социалните мрежи и как да ги използвате пълноценно, без значение дали имате или не активен профил в момента.

Кога: 17 май, петък от 10:00 до 17:00 ч.

Цена: 100 лева.

Ранно записване: 80 лева до 19 април

Бонус: Включен работен обяд и две кафе паузи

За записване: office@cre8.bg

Плащане по банков път.

Местата са ограничени. Записването става предварително, след превод на таксата за участие към Криейт Хъб ООД, по сметка BG91UNCR70001523397012. Основание за плащане „Участие в обучение за управление на личния бранд“.

You may also like

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *