CRE8

Hi! Here is Our Latest News

Варненски приказки в София

Inspired Coaching Solutions и Cre8 Coworking Hub ви канят на „Варненски приказки в София“ –  пространство извън стереотипа – уникален микс от групов коучинг, приказни метафори и голяма доза творчество. Правим го, за да творим и да се забавляваме и да усетим ползите от коучинг подхода в ежедневния живот!

Използваме метафори от приказки, за да подпомогнем процеса на творчество и само-рефлексия. Така в приказния свят на „Дядовата ръкавичка“, „Орел, рак и щука“, „Муха и Слон“, говорим за важните неща от живота като „Кой съм Аз?“, „Кои са моите житейски приоритети?“, „Как да направя добър избор?“ (.. и какво ли означава „Добър?“) и много други.

„Варненски приказки за живота“ е уникално по рода си събитие – не е обучение, нито мотивационна реч. Няма да ви поучаваме или даваме съвети. Създаваме динамично пространство, в което да творите и да погледнете на себе си по различен начин!

На 22 февруари от 18.30 в Cre8 Coworking Hub ще се проведе първото събитие на Варненските приказки в София – „Орел, рак и щука“, за да погледнем заедно към нещата от живота по един по-различен начин. Ще мислим и говорим за това как да изясним приоритетите си и да създадем за себе си успешния житейски модел, който ни носи най-много удовлетворение и щастие.

Мисията на Inspired Coaching Solutions е коучингът, един от най-съвременните начини за учене и личностно развитие, да стигне до колкото може повече хора. Затова и създават “Варненски Приказки за живота”. А защо са Варненски ще разберете  ако дойдете!

Цена за една сесия – 30 лева

Цена за двама – 50 лева

Местата са ограничени, необходимо е предварително записване като направите плащане към Криейт Хъб ООД, по сметка BG91UNCR70001523397012, основание „Варненси приказки в София“.

При въпроси или нужда от допълнителна информация, свържете се с нас на тел. 0888333097 Боряна Нешева или на имейл office@cre8.bg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *