CRE8

Hi! Here is Our Latest News

Как обучителите да управляват личния си бранд в дигиталната ера

В съвременния дигитален свят, все по-често можете да откриете потенциалните си клиенти и партньори онлайн.

Личният бранд е абсолютна необходимост, когато става дума за привличане на бъдещи клиенти и последователи. Защото да сте добър в това, което правите, не е достатъчно. Трябва правилните хора да го разберат и то по подходящия начин.

Достигането до тях може да е трудно, ако разчитате на случайността. Всички са онлайн в нашето съвремие, ето защо можете лесно да изградите доверие и дългосрочно партньорство, когато имате силно присъствие в онлайн пространството. Но не просто да присъствате, а да покажете по най-добрия начин, как можете да отговорите на нуждите на вашите потенциални клиенти и защо да се доверят именно на нас.

Днес е времето, в което личния бранд е най-голямото ви конкурентно предимство, което ще ви помогне да се отличите.

За един обучител, лектор и професионален коуч е изключително важно да поддържа силно и ефективно онлайн присъствие, използвайки многообразието от инструменти и канали за комуникация.

Как да изградите своя личен бран в дигиталния свят?

На 15 март в Cre8 Coworking Hub ще проведем специализираното обучението „Управление на личен бранд в дигиталната ера“. В него ще научите как да изградите личния си бранд в онлайн пространството. Обучението е специално създадено и насочено към обучители и коучинг професионалисти.

Ще се запознаете с предимствата на социалните медии и онлайн пространството и как да ги използвате успешно, за да станете разпознаваеми и да достигате до по-широки аудитории. Ще обърнем внимание на изграждането и поддържането на професионален блог – защо това е от ключово значение и как ще ви помогне да продавате услугите си. Не на последно място ще се спрем на някои специфични инструменти, които да включите в стратегията си и чрез тях да управлявате по-успешно комуникацията към ключовите си аудитории.

В това практическо обучение ще научите как да изградите ефективен личен бранд в онлайн пространството, който да наложи името ви сред таргет аудиторията ви. Това от своя страна ще ви помогне да продавате услугите си по-добре.

В първата част ще си говорим за:

  • Какво е личен брандинг и защо е важен за бизнеса ви
  • Дизайн на личния бранд
  • Как да определите таргет аудиторията си и да достигнете до нея
  • Как да изградите онлайн присъствието си? В кои канали трябва да присъствате.

Втората част ще дадем отговор на въпроси като:

  • Как да използваме социалните мрежи (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube), за да популяризираме себе си и бизнеса си?
  • Как да си създавате ангажиращо съдържание, което продава?
  • Какво е маркетинг на съдържанието и как да го използваме (уебсайт, блог)

Защо точно за обучители и коучинг професионалисти?

Поддържането на силно и ефективно онлайн присъствие ще ви помогне да затвърдите своя личен бранд, без който е немислимо да изградите доверие със своите клиенти. Без значение на каква тема са обученията, които водите, много често те засягат емоциите на хората, затова е изключително важно да им покажете по най-адекватния начин, че вие сте професионалисти, на които те могат да разчитат. Съдържанието на обучението е изцяло съобразено със спецификите на бизнеса ви, така че да получите конкретни и работещи решения.

За обучителите:

Боряна Нешева

Боряна е дипломиран журналист и магистър Бизнес комуникации. Започва кариерата си във водещия финансов ежедневник „Пари“. В продължение на няколко години отразява темите мадиен и рекламен бизнес, образование и кариера, култура и свободно време. Има дългогодишен опит в областта на вътрешните комуникации, изграждането на работодателска марка, дизайн и провеждане на обученията, натрупан съвместно с екипа на най-голямата банка в България. Притежава международен опит в разработването и прилагането на програми за развитие на ключови служители, управление на различията и повишаване на ангажираността. От близо година вече е в сферата на предприемачеството – тя е един от създателите на Cre8 Coworking Hub и негов основен „двигател“. Боряна ще ви даде практически насоки за това как да изградите и поддържате своя личен бранд, как да създадете интересен и ангажиращ блог, какви визуални и изразни средства е добре да използвате, когато промотирате себе си онлайн и какви безплатни инструменти и източници може да ползвате.

Диляна Красимирова

Диляна е PR & Social Media Expert, която има над 10 години опит в дигиталните комуникации и социалните мрежи. Тя е работила за едни от най-големите PR и Маркетинг агенции у нас, за редица световни брандове. Тя ще ви запознае с инструментите социалните мрежи и как да ги използвате пълноценно, без значение дали имате или не активен профил в момента.

Кога: 15 март, петък от 10:00 до 16:00 ч.

Цена: 100 лева.

Ранно записване: 80 лева до 05 март

Бонус: Включен здравословен обяд и две кафе паузи

За записване: office@cre8.bg

Плащане по банков път.

Местата са ограничени. Записването става предварително, след превод на таксата за участие към Криейт Хъб ООД, по сметка BG91UNCR70001523397012. Основание за плащане „Участие в обучение за управление на личния бранд“.

You may also like

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *