CRE8

Hi! Here is Our Latest News

Изложба: “Духът на Южна Америка” в Cre8 до края на февруари 2019

32 дни, 5 човека, 1 континент, 6 държави, повече от 50 различни града с 6 автомобила, 10 полета и над 43 000 километра.

Това е равносметката в цифри на петимата приятели Димитър, Калин, Ставри, Илиян и Гого, които през януари миналата година се отправят към Аржентина в търсене на нови възможности, преживявания и емоции. Приключенският им дух ги отвежда още в Уругвай, Чили, Перу, Колумбия и Панама.

На 3 декември в Cre8 Coworking Hub, именно един от тези приключенци – фотографът Димитър Чилов (Dimitar Chilov Photography), ще ни разкаже за „Духът на Южна Америка“ – такъв какъвто го е видял, усетил и запечатал през обектива си. История за пътя, за приятелството, за обратите и откритията. Принтове, уловили цветовете на градовете, величието на планините и топлината на хората. Моменти, пренасящи ни отвъд добре познатите забележителности и разкриващи ни хилядите лица на този див, шарен и непредсказуем континент. От Буенос Айрес, през Патагония и ледника Перито Морено, компасът ги отвежда до вулкана Осорно, Мачу Пикчу и езерото Титикака. Оттам пътят продължава през пустини, джунгли, планини и океани, спиращи дъха места като нощна Богота и екзотичните плажове на Панама.

„Духът на Южна Америка“ ще витае в Cre8 Coworking Hub до края на февруари 2019, като част от приходите от продадените принтове ще бъдат дарени за благотворителна кауза.

You may also like

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *