CRE8

Hi! Here is Our Latest News

yoga instagr

Защо йога учителите имат нужда от Instagram?

Една от най-големите области, в които учителите по йога могат да подобрят практиката и живота си, е да се научат как да популяризират себе си и йога.

Понякога саморекламата е сложна – от една страна искате вашите умения и знания да достигнат до повече хора, а от друга не искате да изглеждате и звучите като търговци, които просто продават.

Защо йога учителите имат нужда да промотират практиката си?

Отговорът на този въпрос е много прост и логичен – за да намерят своите последователи, да създадат общност, да намерят нови ученици, да споделят на света магията на йога. В дигиталния свят, в който живеем, е много лесно да реализираме това с помощта на социалните мрежи.

Около нас има толкова много хора, които се лутат и търсят как да подобрят живота си, да намалят стреса и да открият щастието. Йога е древното учение, което ни помага да намерим отговорите и именно затова е важно посланията, практиката и идеологията да достигнат до повече хора. Като йога учители вие сте посланици на йога философията и една от задачите ви е да разпространите идеологията на йога до колкото е възможно повече хора.

Как е възможно да промотираме йога в онлайн пространството?

В дигиталния свят, в който живеем, това е лесна и постижима задача. Потребителите са в социалните мрежи, споделяйки и търсейки информация как да обогатят живота си и усъвършенстват себе си. Там трябва да бъдете и вие, за да посрещнете тяхната нужда за пълноценност.

Instagram е визуална платформа, която свързва милиони хора по света и е идеалният канал, чрез който може да достигнете до настоящите и бъдещите ви ученици. Създаването на маркетингова стратегия в социалните мрежи, може да ви се струва сложен и труден процес, но с малко помощ това е възможно и лесно за реализация.

На 7 март Cre8 Coworking Hub отваря вратите си за всички йога учители, които искат да пренесат практиката и знанията си в дигиталния свят. How to Instagram е практическо обучение, което ще ви помогне да изградите своето присъствие в социалната мрежа по един елегантен начин, да съберете последователи и да наложите името си като йога учител.

Поканихме Social Media експертa Диляна Красимирова, която в два панела ще ви помогне да създадете своя Instagram профил и да направите стратегия,  с която да промотирате себе си и йога.

Диляна има над 10 годишен опит в дигиталния маркетинг и е била част от екипите на някои от най-големите PR и маркетинг агенции,  където е работила за световно известни брандове.

Повече за обучението:

Диляна Красимирова, ще ви запознае с инструментите на Instagram и как да ги използвате пълноценно, без значение дали имате или не активен профил в момента. Как  изглежда един добре оптимизиран профил в Insatgram, колко често да публикувате, каква е структурата на успешния пост и много други теми свързани с изграждането на личния ви бранд в Insatgram. Тя ще ви разкрие тайните на създаването на успешно и ангажиращо съдържание,  как да планирате постовете си, етикет на поведение, организиране на игри, колаборация с брандове и други. Ще получите много полезни съвети и безплатни инструменти, чрез които да създавате красиви изображения, ще научите как да увеличите последователите си и да се превърнете в посланик на йога.

Кога: 7 март, четвъртък от 10:00 до 16:00 ч.

Къде: Cre8 Coworking Hub

Бонус: Включен здравословен обяд и две кафе паузи

Цена: 100 лева.

Ранно записване: 80 лева до 22 февруари.

За записване: office@cre8.bg

Плащане по банков път.

Банкова сметка: BG55UNCR70001522768906, Получател ДИДЖИБИ ЕООД, основание Instagram обучение.

You may also like

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *