CRE8

Hi! Here is Our Latest News

5 причини да изберете споделено работно пространство

Може би никога не сте се замисляли за това, но ако сте професионалист, работещ на свободна практика и имате възможност да работите откъдето си поискате, то поне веднъж трябва да пробвате работата от коуъркинг пространство.

Според последни проучвание по темата, хората работещи от коуъркинг пространства са по-удовлетворени и мотивирани да постигат успехи в работата си. Тази среда определено има много почитатели, както разбира се има и хора, които не биха я харесали, но е факт, че там може да подобрите резултатите от работата си и да промените нагласата си.

Нови гледни точки
Едно от най-големите предимства на работата от споделено работно пространство е това, че се срещаш със „себеподобни“. Хора като теб, които водят същия или подобен начин на живот. Хора със страхотни идеи, които могат да ти покажат нови неща и гледни точки. Ако напоследък, креативните идеи ти бягат, усещаш, че си в застой или просто искаш да смениш средата – пробвай някое ново място.

Стимулира иновациите
Още едно безспорно предимство на коуъркинг пространствата е факта, че стимулират иновациите. Повечето хора, които се възползват от коуъркин средата са там, за да намерят повече вдъхновение за иновации и креативност. Ако усещаш, че имаш нужда от повече свежи идеи, коуъркинг пространствата са идеалният хъб, който да ви помогне в генерирането им.

Свежа обстановка
Понякога, най-добрият начин да бъдете по-продуктивни и иновативни е просто като смените средата.  Независимо дали седите в офиса или работите от вкъщи, това, че сте на едно място, заобиколен от едни и същи неща, може да ви се отрази не особено ободряващо. Смяната на пейзажа може да ви помогне на подсъзнателно ниво да свършите много повече и по-успешна работа.

Без конкуренция
В зависимост от това в каква среда сте свикнали да работите, животът в споделено работно пространство може да бъде много релаксиращ, защото не сте заобиколени от хора, с които сте в конкуренция. Идеите идват съвсем свободно и спокойно, не трябва да се тревожите за политическите интриги, които неизменно присъстват във всеки офис.

Изграждаш общност
Без значение дали посещаваш коуъркинг пространство само веднъж или това вече ти е редовен навик, това е страхотна възможност да създадеш контакти и да изградиш общност. Тези места са пълни с професионалисти, които са истински ентусиазирани т работата си и амбицирани да напредват в кариерата си. Да се запознаеш с такива хора може да ти разкрие неподозирани нови възможности.

Да работиш от вкъщи или от някое кафе може да е забавно или отпускащо, но в дългосрочен план, ползите от това да работиш в коуъркинг пространство са неизмеримо по-значими.

You may also like

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *