CRE8

Hi! Here is Our Latest News

Cre8 & Wine: Пролетни венци

В един от най-светлите пролетни уикенди – Лазаровден и Цветница, по стара традиция плетем венци от върбови клонки, които поставяме на входната врата, за да донесат здраве и благоденствие в дома ни. Заповядайте да сътворите сами своите пролетни венци тази година. Вера от La Vita Semplice ще сподели с вас своя опит и ще ви помогне да отприщите своята творческа енергия, a за доброто ни настроение ще се погрижи Orbelia Winery с две свежи пролетни вина.

За мястото:
Cre8 Coworking Hub e споделено пространство, разположено в сърцето на стара София. Тук ще намерите уютна и приятелска атмосфера, в която да работите, творите и срещате нови хора.
Веднъж месечно Cre8 е домакин на инициативата на Вера #lavitasempliceworkshop като преобразява голямата си зала за събития в творческа работилница още от първата такава в края на 2018 г.

За водещия:
Вера се занимава с дизайн в различните му форми и проявления – графичен, интериорен, събитиен и сценичен повече от десетилетие. В личния си блог често споделя DIY (направи си сам) уроци на разнообразни теми, защото изпитва необходимост да създава по нещо красиво всеки ден. За Вера работата с ръце е дзен състояние, което иска да сподели с колкото се може повече хора и най-вече да ги окуражи да създават сами.

За винарната:
Orbelia Winery е семейна винарна, разположена в подножието на планина Беласица, до с. Коларово, Петрич. Винарната отваря врати през 2013 г. с идеята да създава висококачествени вина от традиционните за района сортове грозде и да съхрани старите винени традиции в региона, които датират още от времето на траките. Отделят специално внимание на гроздето, което добиват от собствени лозови масиви в района на Петрич. Лично представител на Винарната ще Ви разкаже повече за нейните ценности и историята на селектираните вина, които ще можете да закупите на преференциални цени в деня на събитието.

За участие:

Единичен билет: 45 лева
Двоен билет: 80 лева
Начален час: 17.00
Продължителност: 3 часа
Адрес: Cre8 Coworking Hub, ул. Пиротска 33 (! Входът е откъм бул. Христо Ботев)

В цената са включени: всички необходими материали за работилницата, както и две чаши вино – бяло и розе от най-новата реколта на винарната.

Местата са ограничени, необходимо е предварително записване тук:

https://docs.google.com/forms/d/1hgI7BP7erROxdZ_v0dH4t5D3s4fdsCOczEHnpyD5ix4/edit

За въпроси и допълнителна информация, свържете се с нас на тел. 0888333097 Боряна Нешева или на имейл office@cre8.bg

You may also like

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *