CRE8

Hi! Here is Our Latest News

Срещите не са това, което бяха

Имате ли нужда от специален повод, за да направите нещо специално за екипа си?

Представете си следната ситуация: обикновен делничен ден. Натоварен. Телефонът сигнализира за пристигащи мейли още от ранни зори. Бързате, пристигате в офиса. Колеги и клиенти ви дърпат в различни посоки. Предстои стратегическа среща на екипа, на която да се посветите в следващите няколко часа. Идеята да се откъснете от обичайните ежедневни отговорности и да се включите пълноценно в нея започва да ви се струва като химера. Нещата биха изглеждали по различен начин, ако следващия път, когато ви предстои брейнсторминг сесия, стратегическа среща на екипа, корпоративна презентация или обучение изберете някое различно, вдъхновяващо и креативно място. Cre8 Coworking Hub може да бъде идеалното ви „бягство“ в тази ситуация!

Пространството

Може да наемете просторната ни и светла стая , която да подредим както желаете. На ваше разположение е за определени часове или за цял ден. В зависимост от формата на събитието, броят на местата може да е различен. Разполагаме с необходимата техника, ако желаете да презентирате и да имате аудио/видео допълнения. Ще осигурим кафе паузи, обяд или бизнес аперитиво ако има нужда да се подкрепите. А като подарък – можем да организираме get-together активност за екипа ви.

Защо да дойдете?

Да излезеш от обичайната корпоративна среда винаги е добра идея, когато имаш нужда да се откъснеш от познатото. В Cre8 Coworking Hub ще ви помогнем да се чувствате удобно, спокойно и ще ви вдъхновим да се фокусирате върху важните неща. Непринудената и уютна атмосфера, удобната локация и усещането, че си попаднал в креативен и зареждащ оазис в центъра на града – това са само част от причините да дойдете при нас. Ще ви помогнем да работите, творите или учите в една истински вдъхновяваща и обогатяваща среда.

За допълнителна информация и резервации – office@cre8.bg и на телефон 0888 333 097.  

You may also like

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *