CRE8

Hi! Here is Our Latest News

Прегърни непознатото тази година

Чувстваш ли се уморен от рутината, в която живееш? Отегчен от ежедневието? Искаш ли да промениш посоката? Търсиш ли вдъхновение, свеж въздух и ново начало? Има решение за всичко това. Можеш да промениш живота си, само ако имаш смелостта да прегърнеш непознатото и направиш първата крачка към новия си живот! Готов ли си за това?

На 31 януари Cre8 Coworking Hub e домакин на вдъхновяващо събитие с българи, които избраха да живеят „Unsettled“, да отпътуват към непознатото и да отворят нова страница в живота си. Присъединете се към неформалната ни среща, където на по чаша вино ще чуем истории от екзотичния остров Бали, зашеметяващия Буенос Айрес и непознатата Колумбия.

Искаш да разбереш повече?

Чувал ли си за Unsettled experience? Това е компания, която организира coworking & coliving ритрийти в повече от 12 държави за хора, които искат да избягат от рутината на обикновения живот и да потърсят вдъхновение извън зоната на комфорта си. Историята на Unsettled започва по време на едно плаване към British Virgin Islands през юни 2014, а виновниците са Джонатан Калан и Майкъл Йангблъд.

През последните две години няколко българи търсещи приключения и нови светове, станаха част от общността на Unsettled. Техните пътешествия им дадоха нова, различна перспектива, много нови контакти и среда, която ги вдъхновява да се развиват и растат. Всички те, скочиха в това начинание, прегърнаха непознатото, живяха и работиха 30 дни от различни райски кътчета на света.

Unsettled ви предоставя всичко, от което имате нужда, за да се чувствате комфортно, да сте свързани със света и да общувате със „себеподобни“. Може да изберете ритрийти с продължителност 1 или 2 седмици или пък цял месец. Самостоятелно настаняване, споделени работни пространства, местни културни събития и преживявания – всичко това се случва докато сте част от една общност, подкрепяна от местни водачи и международни фасилитатори.

Какво да очаквате от срещата ни?

Неформално събитие след работа за всички, които обичат да пътуват, да откриват нови хоризонти, да срещат нови хора и да се развиват. Наши специални гости ще са българите, които вече са били част от Unsettled. Те ще разкажат своите истории за пътешествия, приключения, открития, рискове и експерименти.  Те ще ни разкажат какво е усещането да водиш такъв начин на живот, в който няма нищо статично, еднообразно и предвидимо скучно. Ще ни споделят какво е да живееш смело, да търсиш нови преживявания, които те провокират да мислиш различно и да растеш.

Ела, за да усетиш духа на Unsettled общността и за да си поговорим за приключението, което може да промени живота ти. Очакваме те на 31 януари, от 19.00 в Cre8 Coworking Hub.

Share this post

You may also like

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *